Stephan de Ruijter 12,5 jaar bij Faay …
Dat verdient een faayntje!

Stephan feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

18 berichten

 • Remco Manten schreef:

  Stephan, nog gefeliciteerd met je 12,5 jarige jubileum

 • Dagmar schreef:

  Hi Stephan, Van harte gefeliciteerd met je jubileum!!! Maar natuurlijk makkelijk uit te houden hier met al die leuke collegae. Ik vind het altijd wel gezellig met jou hoor! Van mij mag je vaker in Vianen zijn 🙂 Een beetje ‘nep’ duits praten, hallooooo wie geeets…., je bent natuurlijk wel een halve duitser haha. Maar met je ‘helm’ gaat het nog goed, dat komt natuurlijk door al die lekkere gezonde salades van Brigitte. En goed dat je je naast je werk ook nog inzet voor Bobbi Bear, dat siert jullie wel. Dus ik zou zeggen ‘Keep up the good work’ zowel thuis als hier op de zaak! En dat we nog een paar mooie jaren samen hier mogen werken! Tschüss Dagmar

 • Gerco schreef:

  Hé oude plaatsjesdraaier, geestelijk vader van ‘verschuivende werkzaamheden’ en een land(wereld)kaart met alsmaar toenemende vlaggetjes. Wie had dat gedacht dat je het 12,5 jaar zou uithouden? Ik niet, haha. Na ‘jaren’ van investeren (vrachtwagens vol met monsters en displays verstuurd), kosten voor de baten, had je dan een ordertje en dan wisten we het soms al voor de uitlevering te verkloten. Gelukkig wist je met je gevoel voor humor, daar toch weer een draai aan te geven. Nu even serieus. Van Harte Gefeliciteerd met je jubileum en nog heel veel fijne jaren bij FAAY gewenst.

 • Jan breedijk schreef:

  Zo stefan van harte gefeliciteerd met je12.5jarig jubileum hoop dat je nog heel wat jaren er bij krijg ik vond je altijd een hele fijne collega leuke gesprekken gehad houd het ik vond je in ieder geval een toffe kerel geniet van je jubileum doei

 • Nijs Blokland schreef:

  Hoi Stephan, 12,5 jaar alweer, de tijd gaat snel. Henk en ik staan in de timmerhoek altijd voor je klaar. Ook als je het onmogelijke vraagt. Als wij een keer NEE zeggen, dan loop je verontwaardigd weg en Henk en ik liggen in een deuk. Maar meestal komen we er wel uit. 2 dingen die botsen tussen ons zijn wel kwalijk. Ten eerste : Ajax.? zoals je weet is Feyenoord in die 12,5 jaar maar 1x landskampioen geworden. Dus hebben wij het veel zwaarder dan jou?nu ze in een crisis zitten zien we je opvallend weinig. Waarschijnlijk vlucht je naar Duitsland. Wat een bruggetje ? nr 2 HELENE FISCHER. elke keer probeer ik je te overtuigen als ik ze in de Timmerhoek draait, maar je schud met je hoofd en loopt zo snel mogelijk het kantoor weer in. Wie is er hier een halve Duitser??? Stephan, verheug me erop om in de toekomst zo verder te gaan. Gr en gefeliciteerd ??????

 • Pascal. schreef:

  Hallo Stephan,
  Hierbij de Hartelijke felicitaties met jouw jubileum.

  Vriendelijke groet,

  Pascal.

 • Erwin schreef:

  Hoi Stephan gefeliciteerd dat we nog maar een x naar Duitsland mogen gaan dan nemen we er nog een weiss biertje op….!!!

 • Knut Oeckel schreef:

  Hallo Stephan, 12,5 Jahre in der heutigen Zeit schon eine Ewigkeit. Danke für eine vertrauensvolle Zusammenarbeit und auf viele weitere Jahre….

 • Bert Vastert schreef:

  VAN HART STEPHAN!
  De goedlachse bescheiden “verkoper” die nu een “koper” jubileum viert. Hoe mooi is dat! Zoals ik je ken zoek je telkens oprecht naar het beste voor iedereen. Jouw uitdaging voor de volgende 12½ jaar bij FAAY: zorgen dat jij zelf ook onderdeel wordt van die ‘iedereen’, met een knipoog naar Plato!
  Succes Stephan en houd de muziek in je leven

 • MIchelle schreef:

  Lieve Stephan,
  Gefeliciteerd met je 12,5 jaar jubileum.
  Bedankt voor de goede/leuke samenwerking en ik wens je nog heel veel goede, gezellige en gezonde jaren hier bij Faay en thuis bij Brigitte.
  Groetjes, Michelle.

 • Johan schreef:

  Hey Stephan,

  Van harte gefeliciteerd met het 12 1/2 jarig jubileum.
  We gaan er zeker een op nemen.
  Zag net dat je je talen goed spreekt maar hoe zit het met de Belgische taal.
  Wens je nog een mooie toekomst toe bij Faay.
  Proost

 • Anja Scheer schreef:

  Hoi Stephan,

  Gefeliciteerd met je jubileum, alweer 12,5 jaar.
  De laatste jaren zijn echt zwaarder voor je geworden want ik kwam om de hoek zetten.:-)
  Je bent een fijne collega waar ik mee kan lachen en waar ik mijn hart kan luchten als ik ergens tegen aan loop.
  Jammer dat ik zo weinig koffie van je krijg.
  Dat is nog een puntje waar aan gewerkt moet worden.

  Stephan ik hoop dat we nog jaren collega’s blijven en dat we samen achter ons bureau de dag / week even door kunnen nemen.

  Groetjes Anja

 • Monique de Vos-Faay schreef:

  Hi Stephan, van harte gefeliciteerd met je jubileum. 17 maart is de officiële dag ! Ik weet nog dat je bij ons binnenkwam als verkoop binnendienst en dan met name gericht op acquisitie. Al snel gaf je aan dat export je interesse had hoe kan dat ook anders dan het buitenlandse bloed wat door je aderen stroomt. België, Duitsland en UK heeft nu met name je focus. Sinds de vorige eeuw is FAAY al actief in met name Duitsland en België maar toen het moment daar kwam pakte je de kans. Ik weet nog dat we samen in de auto zaten naar Duitsland en omdat Mark ook geregeld met je meegaat (naar Duitsland en UK) en zijn muziek (Nederlandstalig) dan draait in de auto keek je verbazend toen ik mijn usb stick met muziek erbij pakte namelijk dance en deep purple. Ook herinner ik me het moment dat we bij FC Koln een klimwand hadden gemaakt en we daar met een groepje collega’s aanwezig waren om zowel de buiten activiteit als de presentatie tafel te bemensen. Nog even terugkomen op de muziek dat is wel jouw passie want als Radio DJ in je vrije tijd kun je allerlei liedjes aan elkaar kletsen. Toen je met je carrière begon bij FAAY woonde je eerst dichtbij maar ondertussen ben je 4x verhuisd kriskras door het land. Elke keer had je verhalen over hoe jij jullie huis tot jullie droomhuis wist te verbouwen. Kortom ik wens je het allerbeste voor de komende 12,5 jaar.

  PS. dit jaar hebben we 5 jubilarissen. We zullen dit ook gaan clusteren in een voor en najaars jubileumlunch met collega’s. Wij vieren dus samen ons feestje

 • Hai Lieverd,

  Monique heeft mij gevraagd hier ook een stukje te plaatsen, omdat het dan een beetje “gevuld” zou zijn. Dat is wel een beetje pijnlijk, zijn er dan zo weinig collega’s die jou willen feliciteren….??? (ik weet dat jij deze humor wel kan waarderen….;-)).

  Ik hoop toch dat je nog wat meer in het zonnetje wordt gezet deze dag. Want dat verdien je echt. Wat werk jij keihard voor dit bedrijf zeg. Ik praat met jou veel over het werk, en weet dus hoe lastig jouw job soms is. Ik ben blij dat ik dan jouw klankbord kan zijn.

  Ga er maar aan staan, een exporttak van de grond tillen terwijl er bijna niemand een woordje over de grens spreekt bij Faay!
  Wat dat betreft zouden Monique en Mark best wat meer buitenlandstalige muziek mogen draaien, wie weet went het dan een beetje voor Faay.( Hiihiihi…..) Alles dat een beetje buitenlands is spreekt of schrijft komt geloof ik op jouw bordje, en dus ben je binnen- buitendienst, receptionist/telefonist, en exportmanager tegelijk.
  ,
  Maar je doet het met zo enorm veel toewijding, en daar heb ik heel veel bewondering voor. Iedere keer die ellenlange autotochten, die echt niet goed zijn voor je gezondheid maar die je zonder mopperen met grote regelmaat doet. Je werkdagen zijn dan vaak 12 uur, of soms zelfs langer. En dat hoort allemaal bij je functie, dus voor een extra beloning doe je het niet. Je doet het uit loyaliteit naar je werkgever, en vanuit je passie. Zelfs onderweg wordt je nog gebeld en ben je zaken aan het regelen voor Faay. Ook op onze relatie legt dat soms een beetje druk, want ja, als er hier wat gebeurt en jij bent 3 dagen weg, dan moet ik het in mijn eentje opknappen. Gelukkig ben ik nogal zelfredzaam, maar dat wil niet zeggen dat ik je niet mis op die momenten.

  En ondanks al die drukte ben je ook nog een luisterend voor veel collegaś geweest in tijden dat die het moeilijk hadden. Je loopt daar nooit van weg, maar zoekt ze zelfs uit eigen beweging op als je ziet dat zij het moeilijk hebben.

  Ik mag hopen dat het hele bedrijf jou vandaag de erkenning en felicitaties geeft die je verdiend. Ik ben in ieder geval supertrots op jouw doorzettingsvermogen en tomeloze inzet.

  Ben je dan perfect? Nee hoor zeker niet, je kunt af en toe best wat kort en bot uit de hoek komen. Ach, zo heeft iedereen wel wat. In ieder geval sta je altijd weer open voor het gesprek. En wat mij betreft mag je ook nog wel eens iets meer op je strepen gaan staan. Maar hey, mijn mening is natuurlijk niet objectief.

  Ik ben trots op je! Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal!

  Kus, Brigitte

  • Brigitte schreef:

   Oeps, woordje “oor ” er ergens vergeten rn verdiend moet ergens verdient zijn… Sorry…. beetje kippig op die telefoon!

 • Mark Luft schreef:

  Hallo Stephan,
  time flies when you are having fun…..
  Kijk terug op zeer prettige meetings met jou.
  Wens je het allerbeste voor de komende 12,5 jaar!
  Hartelijke groet,
  Mark

 • Wendy schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Op naar de 25 jaar… o nee dat ga je net niet meer redden… dan zit je al achter de geraniums…hahahaa

 • Robert-Jan schreef:

  Stephan, 12,5 jaar, van harte gefeliciteerd! Op naar het volgende jubileum.

Plaats een bericht