18 Oktober gaat
Joop van Amerongen met pensioen
Dat verdient een faayntje!

Joop feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

18 berichten

 • Joop schreef:

  Hallo allemaal,

  Ik wil graag iedereen bedanken voor de leuke, lieve reacties en alle kaarten. Ook de reacties op Facebook zijn naar mij doorgestuurd. Wanneer de corona maatregelen voorbij zijn kom ik nog wel een keertje langs bij Faay, jullie zijn nog niet van me af.Tot ziens.

  Groetjes Joop

 • Anja Scheer schreef:

  Hoi Joop, wat zal ik je gaan missen!!

  Samen foto’s kijken van je kleinkinderen.
  Samen gewoon even domweg gezellig kletsen.
  Wat zal ik dat gaan missen.
  Al die mooie verhalen.

  Joop geniet van je pensioen en kom zo nu en dan nog even langs.

  Liefs Anja

 • Nijs schreef:

  Hoi Joop, lekker genieten na vele jaren werken. Altijd gezellig met je gewerkt en gebabbeld over van alles. Meestal over voetbal en de gezamenlijke hekel die we hebben aan die club uit Amsterdam. Ipv hazeslaapjes op een pakket of op een stoel in je werkplaats nu lekker languit op je eigen bank. Geniet ervan. Gr Nijs

 • Remco Manten schreef:

  Hee Joop,
  Je gaat nu met Pensioen
  Jij hebt je leven lange gewerkt,
  de club van Gepensioneerden is met jou nu versterkt!
  Vanaf nu kun je het rustig aan gaan doen,
  want je gaat volop genieten van je Pension!.

 • Stephan de Ruijter schreef:

  hallo Joop,

  Fijne collega, geniet van je verdiende pensioen en vooral van je gezin en de avonturen die voor je liggen.
  Groet, Stephan

 • Patrick schreef:

  Paa…

  Na jaren lopen zweten en zwoegen, mag je eindelijk van je ( rust ) genieten. Al worden de dagen wel al redelijk ingevuld door je kinderen met klein-kinderen.
  Na heel wat meters te hebben gespoten, kun je de rest van je leven lekker op gemak klooten, als is het op de voetbal of in de kroeg. Maar van je kroost om je heen heb jij geen genoeg.

  Succes met je laatste werk dagen en geniet van je welverdiende pensioen.

  Liefs, Jazlynn & Dylana + papa

 • Evert schreef:

  Hi Gozert, Wat een prestatie heb jij geleverd vele jaren! Je pensioen is meer dan verdiend! Ga genieten van je vrije tijd en vooral van je familie en vrienden. Maak er wat moois van de hopelijk nog vele jaren die in het verschiet liggen! En je weet als je je toch verveelt, bij ons op de mooie club V.V. Cabauw is altijd wel wat te doen en tref je vele maten en ‘lotgenoten’. Have fun kerel! YNWA!

 • Jeanet schreef:

  Hey Joop/ schoonpa, na jaren bij Faay te hebben gewerkt is daar dan bijna het punt om met pensioen te gaan. Het is nu aftellen, nog ruim twee weken. Yeah! Je bent een man van niet achteruit, maar vooral vooruit kijken en wat ga je een vrije tijd krijgen. Al zou deze tijd ook al snel weer veel ingepland worden met hobby’s en andere dingen. Je kijkt er geloof ik erg naar uit om lekker van je oude dag te genieten en je kan niet wachten om alleen maar leuke dingen te doen. En daarnaast op de meiden te gaan passen waarbij we zien hoeveel plezier je erin hebt en hoe je ervan geniet. Je hebt het verdiend om straks alleen maar te genieten! Liefs, Jeanet

 • Jonathan Van Amerongen schreef:

  Beste pa,
  Je kan nu eindelijk genieten van je pensioen en heb je eindelijk tijd om bij je kinderen te klussen of op te passen op je kleinkinderen. Vond het altijd leuk om als kleine jongen mee te gaan in de vakantie om te helpen. Maar geniet nu vooral van je vrije tijd met leuke dingen doen en ben je welkom om een dag met mij op de vrachtwagen mee te gaan als je er tijd en zin voor hebt. Ik hoop dat je nog lang gezond bij ons kan zijn.
  Je oudste zoon Jonathan.

 • Rene de ruyter schreef:

  Vriend!
  Ik ben blij dat ik met jou heb mogen werken.
  Jij zorgde altijd voor een bakkie en een boterhammetje.
  En zei dan dat je goed voor je kippen moest zorgen.
  Nu is het tijd geworden echt voor je kippen te gaan zorgen en van gaan genieten.

  Je heb het verdiend dus lekker genieten van je pensioen en van je gezin.

 • Gerco van Oort schreef:

  Beste Joop nu je gaat stoppen met werken is het de hoogste tijd om te gaan genieten van de echt leuke dingen in het leven. Lezen, dutje doen, hobby’s, reizen, lekker niks doen, familie, kleinkinderen, babysitten, vrije tijd, uitslapen, uitrusten. Ik ben ervan overtuigd dat we je nog diverse keren bij FAAY zullen zien en moeten aanhoren hoe ‘verschrikkelijk’ het is om met pensioen te zijn. Geniet ervan!

 • Michelle Vlietstra schreef:

  Lieve Joop,
  Geniet van je welverdiende pensioen en ik wens je nog heel veel mooie en vooral gezonde jaren.
  Groetjes, Michelle.

 • Robert-Jan schreef:

  Haa Joop, lekker met pensioen!
  Ik wens je veel goeds en geniet ervan!

 • Cees Faay schreef:

  Joop, na bovenstaande berichten gelezen te hebben zal Faay nog lang in je oren klinken met hopelijk mooie herinneringen. Bij festiviteiten was en ben jij de man achter de frituur en weet jij lekkere snacks te berijden. Ik hoop je nog eens te spreken in het dorp. Het ga je goed. Cees

 • Mark Faay schreef:

  Hey Joop. Na 38 jaar bij FAAY (waarvan ca 14,5 jaar in Vianen) gewerkt te hebben, gaat een ervaren wandbespuiter, met ongeveer een half miljoen vierkante meters spuitwerk op zijn naam, genieten van een welverdiend pensioen.
  Herinner me nog een project in Utrecht, door een fout in mijn planning stonden we daar samen op zaterdag. Na afloop, je had je spuitoverall nog aan, pet nog op, helemaal onder de verf, met je handen in je zij, met een zware Van Nelle op je lip, kijkend omhoog naar het vers gespoten verf, en jij reageerde naar de tevreden opdrachtgever : “Jaha….en dat voor een boertie uit Cabauw die het voor het eerst doet !”. Ik deed het in mijn broek, toen ik z’n verbouwereerde gezicht zag. Humor.
  Joop we zullen elkaar met regelmaat nog treffen, maar voor nu, het gaat je goed, blijf gezond, geniet van je gezin en de dingen die op je pad komen.

  Groetjes, Mark

 • Monique schreef:

  Joop, na bij Faay Lopik, Faay Ijsselstein en Faay Vianen bv komt er een einde aan je werkzame periode. Geniet samen met je gezin van je vrije tijd en blijf gezond. Ik ga je vast nog zien bij de voetbal of in ons dorp of kom nog eens een kijkje nemen in Vianen

  • Erwin schreef:

   Hoi joopie zoals we jou noemen 😉 we kennen jou als een fijn collega . Al is onze gedachten over voetbal anders !!! Lekker dollen onder elkaar vindt jij ook wel leuk. Geniet ervan en kom nog x langs ! Ff buurte… als je tijd hebt ,want je gaat veel oppassen vertelde je. Geniet ervan gr erwin

   • Joshua schreef:

    Pa geniet lekker van al je vrije tijd na al die jaren zwoegen al dan niet voor faay dan wel voor ons mag je nu lekker met de voetjes omhoog zitten of hier bij mij in t Hooge noorden op bezoek komen.
    Voor nu blijf gezond en weg van die rotziektes en virussen

Plaats een bericht