66-jaar-pensioen

Gerry gaat met pensioen …
Dat verdient een faayntje!

Gerry feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

58 berichten

 • Eddy Rouwendal (Raab Karcher Rijssen) schreef:

  Dag Gerry,

  Gefeliciteerd met je welverdiende pensioen. Geniet van je vrije tijd.
  Bedankt voor alles.

 • Dirk Monsma schreef:

  Beste Gerry, Ik schrok een beetje, want zo oud ben je nog niet.. Haha. Wat kan de tijd snel gaan. Vat het op als een compliment. Bedankt voor al je kundige ondersteuningen. Ik wens jou en je familie een fijne tijd toe. Met pensioen… Verdient!!

 • Henk Jansen schreef:

  Gerry, bedankt voor de fijne gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd, de laatste volgens mij op de Bouwbeurs. Ik wens jou en jouw familie veel geluk en plezier toe in de komende tijd.

 • Djimmer Bosman schreef:

  Dag Gerry,

  Wat leuk dat ik via een bericht van mijn zoon lees dat je met pensioen gaat, fantastisch, van harte gefeliciteerd, het is je erg gegund. Warme groet, Djimmer Bosman.

 • Marc Hoek schreef:

  Beste Gerry,
  Geniet van je pensioen samen met je gezin.
  Veel gezonde jaren toe gewenst.
  Marc

 • Andre Wichers schreef:

  Beste Gerry,

  Wat een mijlpaal , fantastich !! Ik moet het nog maar volmaken . Het is al een tijd geleden dat we leuke werken realiseerden met elkaar .

  Het ga je goed .

  Groetjes
  Andre Wichers

  Caprice baksteen

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag André, bedankt voor je reactie! Ook jij bedankt voor de weliswaar niet zo’n lange maar wel prettige samenwerking. Wens je succes en veel plezier in je werk! Blijf gezond en geniet elke dag!
   Groet, Gerry

 • Ben van Daalen schreef:

  Gerry, dank je voor de vele leuke jaren als accountmanagers onderling.
  We hebben zeer leuke presentatie,s mogen houden voor onze werkgevers bij diverse handelaren.
  Respect vooral als mens voor je en daarnaast als specialist voor de Faay producten.
  Normaal, begrijpelijk, maar toch bijzonder jammer dat er weer een “ ouwe rot” vanuit het vak pensioneerde.
  Vele gezonde en liefdevolle jaren??????

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Ben, bedankt voor je leuke reactie! Ja, de gezamenlijke presentaties bij onze dealers, die we voor onze werkgevers mochten houden, heb ik altijd als bijzonder leuk ervaren. Heb je als een bijzonder prettig mens leren kennen. Wens je succes en vooral ook veel plezier in je werk totdat ook jij straks zover bent. Het ga je goed!
   Groet, Gerry

 • Zefnath Noija schreef:

  Beste Gerry,
  Ik sluit me graag aan bij de lange rij van relaties die jou het allerbeste wensen.
  Het ga je goed en wie weet zien we jou op een van de beurzen als bezoeker.

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Zefnath, bedankt voor je reactie! Ja wellicht zien we elkaar nog eens. Bedankt voor de keren dat we contact met elkaar hebben gehad! Wens je het allerbeste.
   Groet,Gerry

 • Rene Baak schreef:

  Beste Gerrie,

  Bedankt voor de altijd prettige samenwerking, ga lekker genieten van de mooie tijd die er aan komt. Ik kan je uit ervaring zeggen dat het heel gauw went.

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag René, bedankt voor je reactie! Ja, kan me er iets bij voorstellen, tijd te kort dus straks. Zal hoop ik inderdaad wel snel wennen. Ook jij natuurlijk bedankt voor de pretige samenwerking. Het ga je goed!
   Groet, Gerry

 • Ab Jansen schreef:

  Beste Gerrit, bedankt voor de prettige samenwerking. Geniet van je pensioen en heel veel geluk en gezondheid toegewenst.

  Groetjes Ab Jansen, Kingspan

  • Gerry Elfrink schreef:

   Bedankt Ab! Ik zal er zeker van gaan genieten. Jij natuurlijk heel veel plezier in je werk en blijf gezond!

 • heinreusken schreef:

  Beste Gerry, het verkeer zat dusdanig tegen dat ik het niet kon redden. Dus alsnog een bedankje voor de prettige contacten die zeker voorgezet gaan worden met Faay. Geniet van het volgende leven in goede gezondheid. Hein

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Hein, heb je inderdaad gemist maar sommige dingen heb je nu eenmaal niet in de hand. Goed om te horen dat onze contacten een vervolg krijgen. Groet, Gerry

 • Anja schreef:

  Lieve Gerry,

  Geniet van je vrije dagen. Ik ga je missen.

  Groetjes Anja

  • Gerry Elfrink schreef:

   Lieve Anja, ja ik ga een hoop mensen missen, ook jou. Nogmaals bedankt voor de fijne samen werking. Groet, Gerry.

 • Joop van Amerongen schreef:

  Hoi Gerry,
  Als je bij Faay op de zaak was kwam je altijd even een praatje maken, dat vond ik altijd gezellig.
  Ik herinner me nog een gezellig Faay-uitje naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Daar stond je te swingen boven op de bar met de broekspijpen opgerold. Ook zag je daar (aan de ketting) je opa’s fiets. We hebben de weg terug naar het hotel wel 2x gelopen maar wat hebben we gelachen.
  Gerry blijf lachen, blijf gezond en geniet met Mirjam en de familie van je welverdiende pensioen.

  Groetjes Joop (ook namens Tia)

  • Gerry Elfrink schreef:

   Bedankt Joop voor je mooie woorden. Ik vond de contacten met jou en Tia altijd bijzonder warm en aangenaam. Doe haar de groeten. Ik wens jullie ook het allerbeste maar vooral: blijf gezond. Groet, Gerry

 • Mark Faay schreef:

  Hallo Gerry, afgelopen week je laatste officiële werkweek en morgen gaan we je pensioen inluiden. We gaan in jou een gedreven, enthousiaste en gewaardeerde collega missen. Een techneut met dusdanig veel liefde voor het vak, die 5 kwartier in en uur erover kon praten. Maar daarnaast sprak je ook altijd voluit over je gezin, jullie mooie reizen, de grote verbouwing aan jullie nieuwe paleis en natuurlijk je hobby’s. Gerry, heel hartelijk dank dat je onze collega was, het ga je goed, geniet van het leven, veel geluk en gezondheid. En kom nog eens langs voor een praatje…..met hazelnootgebak :). Groetjes, Mark

  • Gerry Elfrink schreef:

   Hallo Mark, nogmaals heel erg bedankt voor je mooie woorden. Kom er nu pas toe om alle leuke reacties die heb gehad, hier in een zeer relaxte toestand op Curaçao, te beantwoorden.
   Ik heb het altijd als een eer beschouwd om voor FAAY te mogen werken. Heb veel bewondering voor jouw familie. Heb ook daarom FAAY altijd in mijn correspondentie met hoofdletters geschreven. Hoop dat FAAY nog heel lang een gezond bedrijf mag zijn die de markt met hele mooie producten mag bedienen. Wens jou en Monique heel veel succes in het managen van dit mooie bedrijf. Hoop dat jullie dit nog heel lang met veel plezier mogen doen maar vooral: blijf gezond.
   De Hartelijke Groeten van ons vanaf dit zeer zonnige eiland. Mirjam en Gerry

 • Dagmar Middelkoop schreef:

  Lieve Gerry, heerlijk met pensioen. Stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op je. En vervelen ga je je zeker niet, want je vertelde mij al dat je halve dagen gaat ‘werken’, ja er is nog genoeg te doen rondom jullie nieuwe huis. En dan heb je ook nog je kleinkinderen om de hoek wonen, leuk hoor zo’n opa Gerry waar je altijd gezellig even kan aanlopen. Grappig was ook dat ik jou en (klein)kids tegenkwam in Disneyland, leuk hoor dat je zulke dingen doet. Nou Gerry ik wens jou samen met Mirjam nog heel veel mooie en gezellige jaren samen. Geniet ervan!!!! Liefs Dagmar

  • Gerry Elfrink schreef:

   Hi Dagmar, bedankt voor je lieve woorden. Ga er zeker van genieten en we zien elkaar vast nog wel eens. Wens jou veel plezier in je werk en vooral: blijf gezond.
   Groeten vanaf een zeer zonnig Curacau, Gerry

 • Cees Faay schreef:

  Gerry,

  Wat was het een plezier om jou in dienst te nemen als accountmanager. Je hebt je snel ingewerkt met de Faay producten en die heb je ook aan de man gebracht. Het contact met onze dealers was heel plezierig en zodanig sterk dat ze er ook steeds zijn. Je verzorgde informatieavonden de afnemers tot ieders tevredenheid. Dit is een moment om jou t bedanken voor de fijnen samenwerking. Je geeft nu het stokje over en ik wens je gezonde jaren toe en ga vooral genieten van de mooie reizen , want daar houdt je enorm van, samen met Mirjam.

  • Rudie Koezen schreef:

   Beste Gerry ,

   zolang jij bij faay hebt gewerkt zolang kennen wij elkaar ook al.
   vele keren gebruik gemaakt van jouw kunde en kennis over het faayproduct, geen vraag was teveel of te lang.

   bedankt voor de fijne samenwerking.

   geniet van jouw welverdiende pensioen en nog hele fijne gelukkige gezonde jaren gewenst voor jou en je gezin kinderen en kleinkinderen.

   Rudie Koezen
   Bouwcenternobel lochem

   • Gerry Elfrink schreef:

    Dag Rudie, bedankt voor je mooie reactie. We kennen elkaar inderdaad al heel lang. Ook jij bedankt voor jouw inzet. Altijd een heel plezierig contact met je mogen hebben. Wens je veel plezier in je werk en vooral blijf gezond en geniet elke dag.
    Groet, Gerry

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Cees, bedankt voor je mooie woorden. Heb nu pas tijd gevonden om alle mensen die gereageerd hebben, in een zeer relaxte toestand vanaf een zeer zonnig Curacau antwoord te geven. Ik heb het altijd een hele eer gevonden om voor zo’n mooi bedrijf als FAAY te mogen werken. Altijd het gevoel gehad dat FAAY goed bij mij pastte. Dan ga je ook iedere dag met plezier naar je werk. Dat is toch wat iedereen wil? Het producten pakket heeft mij ook altijd aangetrokken. Vooral ook de nieuwste ontwikkelingen zijn zeer mooi om te ervaren. Ik heb heel veel respect voor alle leden van de familie en kan me voorstellen dat je daar zelf als “Founding Father” zeer trots op bent en ook op moet zijn. Ik hoop dat het bedrijf FAAY nog heel lang als een gezond bedrijf mag blijven bestaan. Mirjam en ik wensen je het allerbeste toe en hopen vooral ook dat de lopende behandeling voor je nare ziekte goede resutaten mag hebben.
   Hartelijke groeten vanaf een zonnig Curacau.

 • Gerco van Oort schreef:

  Beste Gerry
  Na jaren van toewijding is het tijd om te genieten van een zeer verdiend pensioen. Al weer 20 jaar bij FAAY las is. Tijd vliegt. Ik mag wel zeggen dat ik jou altijd als een plezierige collega heb ervaren en ga je daarom straks oprecht missen. Niet alleen als collega, maar vooral ook vanwege je ellenlange verhalen over o.a. vakanties en hobby’s (o.a. vliegshows, fotografie en film) in je vrije tijd. Want ‘ouwehoeren’ dat kan je als de beste.
  Wens je heel veel geluk met je ‘nieuwe baan’. Je hebt de nodige vaardigheden, zoals keuvelen en tijdrekken nodig en ik bewonder je moed om je pensioen te aanvaarden. Je ontmoet binnenkort ook je eerste nieuwe klant, zijn naam is Mr Pensionering. Hij is veeleisend en verbiedt je vroeg op te staan en je mag absoluut nooit zeuren over hoe goed het vroeger was………Gerry geniet ervan en ik wens je vele gelukkige en gezonde jaren toe.

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Gerco, bedankt voor je mooie reactie! Denk dat mijn eerdere bericht niet is overgekomen, daarom nog maar een keer. Ook jou zal ik ongetwijfeld missen. Heb altijd fantastisch goed met je samen mogen werken met heel veel plezier. Er zal niet gauw iemand zijn die jou zou kunnen vervangen. Ja, ik zal meer tijd voor mijn hobbys krijgen wat beslist geen straf is. Zal me beslist niet vervelen. Wens jou heel veel plezier in je werk en vooral : Blijf gezond en geniet ook van jóu hobbys zoals voetbal en fotografie/vakanties.
   Groeten vanaf een zeer zonnig Curacau, Gerry

 • Sandra Jansen schreef:

  Beste Gerry,

  Bedankt voor de prettige samenwerking !

  Veel geluk en gezondheid voor de toekomst, geniet ervan.

  Groeten,
  Sandra Jansen

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Sandra, bedankt voor je bericht! Ook jij bedankt voor de prettige samenwerking. Wens je het allerbeste. Heb plezier in je werk en geniet elke dag!
   Groet, Gerry

 • Gerrit schreef:

  Hallo Mister Faay,

  Bedankt voor je tomeloze inzet de afgelopen jaren en nu gaan genieten van de tijd zonder een werkgever, maar met de baas thuis.
  Veel gezondheid toegewenst en veel plezier.
  Het ga jullie goed!

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Gerrit, bedankt voor je reactie! Ook jij bedankt voor alle keren dat we leuk contact hadden. Wens jou succes en vooral plezier in je werk.Blijf gezond en geniet elke dag!
   Groet, Gerry

 • Jpdm schreef:

  Gerry, veel plezier met je verdiende vrije tijd. Ondanks dat we elkaar weinig gesproken hebben, heb ik altijd een goede verstand houding met je gehad. Het ga je goed en hopelijk in goede gezondheid. Gr Jan Peter de maar Demalux

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Jan Peter, bedankt voor je reactie! Het zal misschien even wennen zijn maar ik ga mij beslist niet vervelen. Ook jij bedankt voor al die keren dat we een heel prettig contact hebben gehad. Veel succes en vooral Ook plezier in je werk en misschien wel tot ziens.
   Groet, Gerry

 • Henk Wind schreef:

  Beste Gerry,
  afkomstig uit dezelfde woonplaats kwamen we elkaar tegen bij een mooi Faay-project in Assen. Geniet van je pensioen en nog vele mooie jaren in goede gezondheid gewenst!

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Henk, bedankt voor je reactie! Zie je heel af en toe wel eens in het dorp. Zoals je misschien weet ben ik vorig jaar verhuist maar woon nog steeds op het Bachplein, dus dicht bij je in de buurt. Wens jou veel succes en vooral ook plezier in je werk.
   Groet, Gerry

 • Rene de ruyter schreef:

  Beste gerry
  Heel veel geluk gewenst met je aanstaande pensioen.
  Ze zullen jou zeker gaan missen bij FAAY.
  Lekker genieten en op zijn tijd een beetje klussen
  Gr rene

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag René, bedankt voor ne reactie! Zal inderdaad veel gaan klussen dus hoef mij niet te vervelen. Bedankt voor de keren dat we leuk hebben mogen samenwerken. Wens je succes in je werk en vooral veel plezier met je mooie vak.
   Groet, Gerry

 • Jan Breedijk schreef:

  Gerry geniet van je pensioen je heeft het verdient en zo te horen heb je nog zat klusjes rond en in huis dus dat zal wel lukken ik ben nu anderhalf jaar met pensioen en heb me nog geen minuut verveeld

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Jan, bedankt voor jou reactie! Heb nu pas even tijd om vanaf een relaxed Curacau even te reageren. Ja, ik zal me voorlopig net als jij nog lang niet gaan vervelen. Heb je op mijn afscheid gemist maar we gaan elkaar vast nog wel eens zien in de toekomst hoop ik. Wens je het allerbeste en ook de groeten aan Corrie.
   Groet, Gerry.

 • Hallo Gerry, Ik weet nog dat je in dienst kwam bij FAAY; januari 1999 en een klein maandje later draaide je je eerste beurs ; de Bouwbeurs. Je was altijd een beurstijger en kende heel veel mensen. Onlangs vroeg iemand tijdens de beurs nog waar is Mister FAAY van het Noorden ? Een relatie man was jij in hart en nieren. geregeld ging jij met een taart; z’on heerlijke uit Dedemsvaart, naar een bouw om de mannen op de bouw te verblijden met wat lekkers en zo een onvergetelijke indruk achter te laten. Als Gerry op bezoek ging bij een klant en er stond een uur gepland voor een afspraak kwam hij vaak tijd te kort; Gerry kletste de oren van je hoofd. Heel snel en als ik dan mee ging en jullie waren met mensen die ‘voorbij amersfoort rechtsaf’ kwamen moest ik me goed concentreren om jullie taaltje goed te kunnen volgen hihi. Vorig jaar heb je een ander huis gekocht en ben daar volop aan het klussen gegaan. Niets is jou te gek en je ging zelfs het dak nog op. Helaas was het dak iets stijler dan gedacht en maakte je een lelijke smak. Gelukkig ben je goed hersteld van deze val en staat het klussen in en rondom je nieuwe woning je niets in de weg. Gerry ik wens jou samen met Mirjam veel gelukkige en gezonde jaren toe. Geniet van elkaar en van je mooie gezin. Groetjes, Monique de Vos-Faay

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Monique, bedankt voor je leuke reactie! Heb nu in de relaxte omgeving van Curacau pas tijd om te reageren op de vele reacties n.a.v. mij vertrek bij FAAY. De afgelopen weken waren voor mij nml. nogal druk en soms hectisch. Zoals ik ook Mark en je vader heb laten weten heb ik het altijd als een eer beschouwd om bij FAAY te mogen werken. Altijd met veel plezier gedaan en zoals gezegd, altijd het gevoel gehad dat FAAY bij mij pastte. Ben heel blij dat een paar grotere relaties van mij de contacten met FAAY gaan voortzetten. Zal het proberen op afstand te blijven volgen. Wil ook jou hierbij nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en wens jou heel veel succes en vooral ook plezier in je werk bij dit mooie bedrijf. De groeten ook aan André, Julian en Quinten.
   Groet, Gerry

 • Erwin de langen schreef:

  Beste gerry veel geluk en goede gezondheid toegewenst… lekker genieten in je nieuwe huis… en niet je vrouw pesten he de hele dag !! haha gr erwin

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Erwin, bedankt voor je reactie! Kom er nu pas aan toe om iedereen even te bedanken voor de vele reacties die heb gehad. Ik vind jou een hele goede vakman waarmee ik heel fijn mee heb mogen samenwerken de afgelopen jaren. Wens ook jou heel veel succes en vooral plezier in je werk. Blijf gezond en ik hoop je nog wel weer eens tegen te komen bij FAAY.
   Groet, Gerry

 • Johan van Bijsterveld schreef:

  Beste Gerry, Heb een mooie tijd met jou mogen beleven en herinner me je als een fijne en oprechte collega.
  Wat hebben we op zijn tijd gelachen vooral op het NOA feest waar ik de opmerking maakte toen Piet Veerman op stond te treden dat ik die goed kende (ken hem niet)
  Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd want jij stormde naar voor en kwam na zijn optreden met Piet Veerman aanzetten.
  Hee Johan hier is Piet jullie kennen elkaar toch!
  Met rode oren moest ik zeggen dat ik hem kende vanuit een optreden en speelde hij dat (als bij zovelen) mee.
  Piet heeft daarna nog anderhalf uur bij ons aan tafel gezeten en we hebben nog nooit zoveel belangstelling gehad bij de NOA als toen. ha ha

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Johan, bedankt voor je leuke reactie! Ben er niet eerder aan toegekomen iedereen hiervoor te bedanken. Hier op Curacau heb ik in deze relaxte omgeving alle tijd om dit te doen. We hebben met opzet geen druk programma maar genieten toch tussendoor van een paar uitstapjes. Ja, dat met Piet Veerman was een leuk moment. Heb ook mede door jou als een hele fijne collega een hele mooie tijd bij FAAY gehad. Bedankt hiervoor!. Wens je nog een paar hele mooie en goede jaren bij FAAY. We spreken elkaar binnenkort.
   Groeten vanaf een heel zonnig Curacau, Gerry.

 • Roy Heunks schreef:

  Gerry,

  Je bent oprecht en beslist een echte Faay specialist..maar nu je ons gaat verlaten is het tijd om het allemaal los te laten..
  Heel veel geluk en gezondheid..geniet ervan!!

  Groetjes Roy

  • Gerry Elfrink schreef:

   Dag Roy, bedankt voor je reactie!. Ja, het zal even wennen zijn maar het gaat vast lukken. Wil ook jou bedanken dat we samen collega’s mochten zijn. Wens je heel veel succes en vooral plezier in je werk bij FAAY. Blijf gezond! We komen elkaar vast nog wel eens weer tegen bij FAAY.
   Groet, Gerry

 • Michelle Vlietstra schreef:

  Lieve Gerry, Geniet van je pensioen en ik wens jou, Mirjam en de rest van de familie nog heel veel mooie en gezonde jaren samen. Liefs Michelle.

  • Dinant Lankhorst schreef:

   Hallo Gerry,

   Eklaar veel gesproken de afgelopen jaren.
   Zowel onderweg als op de diverse beurzen waar we samen aanwezig waren.
   Veel geluk en een goede gezonheid gewenst en geniet van je pensioen!

   Dinant Lankhorst

   • William Bruins schreef:

    Hallo Gerry, geniet van je vrije tijd. Ik wens je het allerbeste voor jou en je partner en de rest van je familie.
    William Bruins

   • Gerry Elfrink schreef:

    Dag Dinant, bedankt voor je reactie! Ja, we kennen elkaar best al lang. Altijd leuk gebabbeld wanneer we elkaar tegen kwamen. De laatste keer op de beurs in Utrecht dit jaar. Wens je veel succes en vooral plezier in je werk. Blijf gezond!
    Groet, Gerry

    • Gerry Elfrink schreef:

     Dag William, bedankt voor je reactie! Wil ook jou bedanken voor de samenwerking de afgelopen jaren. Wens jou het allerbeste, blijf gezond en geniet van het leven!
     Groet, Gerry

  • Gerry Elfrink schreef:

   Lieve Michelle, bedankt voor je reactie! Sorry voor deze late reactie. Schrijf dit bericht nog maar een keer omdat ik vermoed dat mij vorige niet is overgekomen. Door alle drukte de laatste weken er nog niet aan toegekomen om iedereen te antwoorden. Wil ook jou nogmaals bedanken voor de goede en vooral ook leuke samenwerking zolang we elkaar kennen. Wens jou ook heel veel plezier in je werk. Komen elkaar vast nog wel weer eens tegen.
   Lieve groet, Gerry

Plaats een bericht