03-Joop-faay

Joop van Amerongen 12,5 jaar bij Faay …
Dat verdient een faayntje!

Joop feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

22 berichten

 • Iedereen bedankt voor de leuke reacties.
  Groetjes Joop en Tia

 • Erwin schreef:

  Van harte joop …. spreek je snel weer ?gr van de piepmuis

 • Anja scheer schreef:

  Hoi Joop. Beetje laat maar zeker gemeend. Gefeliciteerd met je jubileum. Ondanks alles blijf je positief. Je hebt altijd tijd voor een praatje en een luistert oor. Je bent voor mij een fijne collega en vriend.

  Liefs Anja

 • Patrick Gallagher schreef:

  Wat hoor ik nou? 12,5 jaar bij Faay Vianen, hulde! Maar ik ken je al langer. Jaren terug, eind ’70, in de Wild West-tijden van de Graafdijk. Vandaar via IJsselstein en nu in het moderne bedrijf in Vianen. Wat een vooruitgang is dat. Je bent altijd een doorzetter dus succes met je revalidatie en gauw terug op je vertrouwde stek in Vianen.

 • Carlo schreef:

  Beste buurman Joop! Nogmaals van harte gefeliciteerd met je jubileum! We wensen je ook veel plezier op BBQ-feest met je collega’s in september! Verder goede herstel en fijne rustige vakantie toegewenst! Groeten van Andy en Carlo

 • Irma overbeek schreef:

  Hoi Joop, van harte gefeliciteerd! ?, groet Irma Overbeek

 • Mark Faay schreef:

  Joop, van harte gefeliciteerd met je jubileum kerel !! Tja, de officiële datum valt midden in onze bouwvak, maar als we terugkomen gaan we je in het zonnetje zetten. Smeer je maar vast goed in !! Eerst lekker vakantie vieren, goed herstel toegewenst en we spreken elkaar gauw. Groetjes, ook aan Tia.

 • Michel en Emmariet schreef:

  Hey Joop, Van Harte Gefeliciteerd met je jubileum. Wij wensen je gezondheid en geluk voor de toekomst. Groet Michel en Emmariet

 • Stampie schreef:

  Gefeliciteerd Joopie, en het beste met je gezondheid man.?

 • Jacqueline schreef:

  Gefeliciteerd Joop! Op naar nog vele gezonde jaren. Liefs Jacqueline

 • Miriam schreef:

  Hey Joop, van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum. Nog heel veel mooie jaren bij Faay!

 • Alfred Faaij schreef:

  Beste Joop,

  Ik zag een bericht langs komen dat je 12,5 jaar in dienst bent bij Faay Vianen.
  Van harte gefeliciteerd met weer zo’n mijlpaal.

  Ook wij hebben vroeger weleens samengewerkt. Dat was eerst bij Faay wandbespuiting in Lopik en later bij Faay IJsselstein. Je werkte bij mijn vader die ik regelmatig meehielp.
  Vaak ging ik met jou mee om te helpen met afplakken. Het was voor mij altijd een genoegen om met jou samen te werken.

  Later ben ik na school gaan werken en ben ik jou meer uit het oog verloren. Helemaal toen mijn vader stopte met zijn bedrijf. Al snel daarna zijn vooral jou activiteiten met de wandbesluiting, voortgezet bij Faay Vianen. En nu dus alweer 12,5 jaar terug.

  Ik wens jou heel veel geluk, plezier en gezondheid toe.

  Groeten,
  Alfred Faaij

 • Nijs Blokland schreef:

  Gefeliciteerd Joop, nu even in de lappenmand maar het herstel komt eraan. Ik heb je om het werk heen ook een weekje op de Alp meegemaakt. Verslagen met klaverjassen staat me nog iets van bij.Hahahahaha. Daar heb ik meegemaakt dat je nog iets beter kan dan spuiten, en dat is koken. Maar gelukkig heb je daar je beroep niet van gemaakt. Joop nog vele jaren in goede gezondheid. En we gaan samen nog wat Feyenoord kampioenschappen vieren. Gr Nijs

 • Rene de ruyter schreef:

  Jopieeee.
  Gefeliciteerd VRIEND met deze mijlpaal.
  Heb een paar jaar met je mogen werken en was altijd gezellig. ” jij zorgt altijd goed voor je kippen”
  Ik begrijp uit de overige berichten dat je in de lappenmand zit.
  Nou beterschap en geniet er van zal binnenkort effe keertje bellen.

 • Hi Joop, van harte gefeliciteerd!!! Mooie mijlpaal hoor. En daarna nog lekker wat jaartjes in goede gezondheid bij Faay op naar de volgende mijlpaal; je pensioen! Groetjes Dagmar

 • Wendy schreef:

  Hai Joop, van harte gefeliciteerd met je Jubileum van 12,5 jaar! Volgend Jubileum zal je niet halen want nog een paar jaar en dan kan je met pensioen…. nah dat is ook eigenlijk een soort van Jubileum….

 • stephan schreef:

  Hallo Joop, gefeliciteerd met het jubileum en nog heel veel mooie jaren in goede gezondheid!

 • Cees Faay schreef:

  Ja Joop de tijd gaat snel aan ons voorbij zo is het leven. Van harte gefeliciteerd met je jubileum bij FAAY Vianen. Joop je hebt bij de verschillende Faay bedrijven van alles mee gemaakt. Het project in Bahrein was een prachtig project waar met veel plezier op terug gekeken wordt. Ik weet zeker als weer zo’n project zich voor zou doen dat je wel weer zou willen gaan. Je zit momenteel in de lappenmand maar daar moet je maar snel uit zien te kruipen. Joop het ga je goed! Cees

 • David schreef:

  Dag Joop, van harte met deze mijlpaal! Nog vele jaren in goede gezondheid!

 • gerco schreef:

  Joop, Van Harte Gefeliciteerd en Geniet, nog maar even in alle rust, van deze mijlpaal. Gerco

 • Michelle schreef:

  Lieve Joop, Gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum. Op naar de volgende 12,5 jaar in goede gezondheid!!!! Groetjes Michelle.

 • Hi Joop van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum bij FAAY in Vianen. Je hebt inmiddels al bij diverse Faay-en gewerkt Lopik, IJsselstein en nu dus alweer 12,5 in Vianen. Inmiddels al veel leuke en minder leuke dingen meegemaakt. Spuiten op een boot van een binnenvaart schipper die aan het varen was en dat er dus iemand achter jou aan moest rijden om je weer van die boot af te plukken. Of dat je meeging naar de Alpe d’Huzes samen met Cees en ons ging verzorgen en begeleiden. Jouw gehaktballen werden beroemd goh wat waren die heerlijk. Je dacht voor 2 avonden gehaktballen gemaakt te hebben maar iedereen nam een dubbele portie; super. Joop ik ken je inmiddels al jaren en kom je ook geregeld tegen in Cabauw bij een feestje of bij de voetbal; achter de bar of achter de bakplaat. momenteel zit je even in de lappenmand maar gelukkig ben je weer aan de betere hand. Joop van harte gefeliciteerd, veel geluk en gezondheid.

Plaats een bericht