Monique 25 jaar bij Faay …
Dat verdient een faayntje!

Monique feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

60 berichten

 • Remco Manten schreef:

  Monique, als nog gefeliciteerd met je werkjubileum.

 • Erwin De langen schreef:

  Hoi Monique van harte gefeliciteerd met dit jubileum 25 jaar … de tompouce smaakte heer?ijk.. volgende x proosten we met een ?. Als deze gekke tijd voorbij is gr erwin

 • Petrie schreef:

  Wat een powervrouw ben je! We mogen je nu 4 jaar kennen. Iedere keer dat we elkaar zien en spreken geeft mooie en bijzondere herinneringen mee.

  We kunnen ons voorstellen dat een ieder die het voorrecht heeft om met je te mogen samenwerken en zaken met je mag doen dit zelfde gevoel heeft.

  Je hart op de goede plaats, empathisch, je doortastendheid en relativeringsvermogen maakt je zo mooi uniek en bijzonder.

  Blijf stralen in je kracht!
  Jij geeft Faay en een ieder die bij Faay betrokken is in welke vorm dan ook die mooie glans mee!

  Barry, Petrie, Jente en Famke

  • Monique schreef:

   Dankjewel Petrie voor de lieve woorden. Was leuk om op mijn jubileum ochtend zo vroeg met een ontbijtje voor je neus te staan. We proosten op het leven en blijven mooie herinneringen maken

 • Patrick Gallagher schreef:

  Hallo Monique, ik hoor het net van Gerco! 25 jaar bij de zaak, wat een prestatie!
  Ik ken je al vanaf dat je een jong meisje was bij Faay Lopik. Als kind kwam je regelmatig een kijkje nemen bij de scheidingswanden. Ik kan me nog herinneren dat je met je kapotte ziekenfondsbril (plakband) op je neus (+ iets continu úit je neus-ik hou het netjes!) een babbeltje kwam maken. Wat zijn de tijden veranderd…….Nu een belangrijke pion in het succes van Faay.
  Van harte gefeliciteerd!!

 • Gerco van Oort schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum. Wens je nog heel veel fijne, gezonde en succesvolle jaren toe.

 • Anneke van den Tempel schreef:

  Hallo Monique, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal voor jou in jullie mooie familiebedrijf. Iets om trots op te zijn! 🙂 Liefs Anneke

  • Monique schreef:

   Dankjewel Anneke. Leuk dat je ons nog altijd volgt en hoe de 2e generatie FAAYen dit doen. Blijft toch FAAYen bloed wat door de aders stroomt en wat jou en mij bindt. Groetjes en tot snel. liefs monique

  • Nijs schreef:

   Hoi Monique, 25 jaar bij Faay. Dat betekent dat wij elkaar 24 jaar kennen. Meestal treffen we elkaar vaak in een periode als er een beurs plaats vindt. In Nederland, België en Duitsland hebben we er door jou uitgedacht er veel gebouwd. Dan naar het jaar 2013. We zagen elkaar zelfs in het weekend. We waren hard aan het trainen voor de Alpe d Huzes. Het weekend in de Ardennen springt daar toch uit. Met 2 duikvluchten van een collega die ik nu niet zou noemen. Hij schijnt ook een berg af te fietsen zonder helm.?De week in Frankrijk was een hele emotionele maar ook een hele mooie. Nou Monique, gefeliciteerd met deze mijlpaal en hopen dat we nog jaren zo verder gaan. Gr Nijs

 • Bert Vastert schreef:

  Monique op 1 mei al 25 jaar als bouwvrouw. Dat je in alle bescheidenheid een powerbouwvrouw bent is niemand in de bouw ontgaan, en nu dus al 25 jaar! Dat verdiend een groot compliment. De gedachte aan deze tekst kwam gelijk weer bij me naar boven:

  https://www.faay.nl/vrouwen-in-de-blauwe-bouw-waar-staan-we-inmiddels/

  Het is uniek dat je samen met je broer vanuit vooral die bescheidenheid op een dergelijke succesvolle manier het familie bedrijf door alle achterliggende turbulente jaren hebt weten te loodsen. En de huidige bizarre tijd zullen jullie ook weer glansrijk doorstaan met dezelfde bescheidenheid en knetterhard werken. Om vervolgens, zo gauw het weer kan, een aantal knalfeesten te geven. Want er zijn al weer voldoende redenen en jubilea om een oergezellig Faay feest te geven. Voor jou alleen zijn dat er dus in mei al twee. En als die redenen en jubilea er zijn zullen jullie het niet nalaten om uit te pakken, want was is het leven zonder onopvallend geschuifel richting de schaal met bitterballen die verderop voorbij komt!

  Monique proficiat met dubbel jubileum!

  • Monique schreef:

   haha Bert dankjewel. Helaas moeten we dat schuifelen richting de bitterballen even uitstellen. Denk dat ik mijn 2e feessie in mei ook maar een jaartje uitstel (hihi)
   alle gekheid op een stokje ik ben blij je ongeveer 8 jaar geleden te leren kennen als een prettig persoon en een sparringpartner die me zo af en toe een flinke spiegel kan voorhouden. Thnx daarvoor.

 • Michelle Vlietstra schreef:

  Lieve Monique, Gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum. Ik wens jou nog heel veel mooie en gezonde jaren samen met de familie. Groetjes Michelle.

  • Monique schreef:

   Dankjewel Michelle, dit voorjaar ik mijn jubileum en jij dit najaar. 12,5 jaar ben je dus mijn collega.. leuk ! later in het jaar proosten we op een gezonde toekomst.

 • Dagmar Middelkoop schreef:

  Van harte gefeliciteerd Monique! Al 25 jaar werkzaam van Faay. Wij kennen elkaar dus ook alweer 15 jaar, hemel wat vliegt de tijd! In een wereld van blauw sta jij aardig je mannetje 😉 Je bent niet op je mondje gevallen, geeft niet snel op en ondanks dat je het soms ook spannend vindt zeg je altijd volmondig ja tegen kansen om de zichtbaarheid van Faay te vergroten. Een presentatie voor een volle zaal, een gastcollege voor een grote groep studenten, je doet het allemaal maar. Met je vrouwelijke skills, inzet en visie is Faay uitgegroeid tot een mooi en modern bedrijf waar we allemaal trots op zijn.
  Daarnaast draai je je hand niet om voor een hardloop-uitdaging of het fietsen van de Alpe d’HuZes. Soms word ik al moe als ik hoor wat voor sportiefs jij allemaal nog doet naast je werk, haha.
  Het is nu trouwens helemaal een hele bijzondere periode voor jou. Allereerst natuurlijk je 25-jarig jubileum, op 1 mei 25 jaar werkzaam bij Faay. En dan ben je 6 mei jarig, je bent dan de helft van je leven werkzaam bij Faay, dus reken maar uit…. (we vergeten ook dit uiteraard niet hihi) en dan nog een prachtige gebeurtenis in deze roerige tijden, Quinten heeft zijn examen gehaald, een mijlpaal! En hoe trots zal je zijn. Want naast dat Quinten dit vooral zelf verdiend heeft door heel hard te werken, heb jij er ook altijd alles aangedaan om te zorgen dat hij dezelfde kansen kreeg als ieder ander. Misschien heeft de situatie van Quinten er wel toe bijgedragen dat jij in kansen denkt en buiten de gebaande paden durft te kijken en te handelen. Helaas gooit de corona roet in het eten en zullen de feestjes nog even op zich laten wachten. Maar jou kennende wordt dit allemaal zeker op een later tijdstip alsnog gevierd!
  Ik zou zeggen op naar de volgende mijlpaal en proosten doen we later nog wel!
  Groet, Dagmar

  • Monique schreef:

   Dankjewel Dagmar. Proosten doen we zeker op een later moment. lieve woorden….. En inderdaad al 15 jaar samenwerken wat vliegt de tijd en wat is er veel gebeurd. En haha 2 feestjes in een week wat ben ik jong begonnen bij FAAY als ik goed reken was ik 15 jaar….. (of toch ???) helaas ook dat kunnen we niet vieren dus tja dan tellen we dat maar niet hihi

 • Mark Luft schreef:

  Hallo Monique,
  Van harte gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum!
  Ik kijk met zeer veel plezier terug op de vele mooie, intensieve, inspirerende en opbouwende sessies die ik samen met jou heb gehad. Je ziet altijd kansen en mogelijkheden en weet daardoor vele deuren -letterlijk en figuurlijk- te openen. Ik kijk uit naar de volgende 25 jaar!
  Hartelijke groet,
  Mark Luft

  • Monique schreef:

   Mark, dankjewel en ook ik kijk terug op de plezierige en leerzame samenwerking. Op naar de volgende jaren met dezelfde drijfveren ! We proosten na die tijd op een succesvol vervolg !

 • Ali de Jong-Sluijs schreef:

  Hai Monique. Een mijlpaal aan de Mijlweg. Geweldig wat jullie met elkaar hebben voortgezet, en waar je ouders zo hard voor hebben gewerkt. Lekker feestje, al is dat moeilijk in deze tijd.

 • Stephan schreef:

  Hallo Monique, van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. 25 jaar om trots op te zijn! Op naar het volgende jubileum 🙂
  Met een vriendelijke groet, Stephan

 • Miriam schreef:

  Hi Topper, gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Jullie hebben een geweldig bedrijf. Dat je dit werk nog maar heel veel jaren met zoveel passie mag doen.

  • Monique de Vos-Faay schreef:

   dankjewel ! met jou op pad of samen op een stand is altijd leuk; beetje vrouw in die mannenwereld zorgt net voor die andere dimensie

 • Corné schreef:

  Hoi Monique van harte met deze mooie mijlpaal, denk nog altijd met plezier terug op de manier waarop jij mij bij deze mooie club hebt gehaald.op naar de.volgende mijlpaal.

 • Robert Smink schreef:

  Monique, alvast van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

  Met vriendelijke groet

  Robert Smink
  ABN AMRO Verzekeringen

 • Wendy van der Aa schreef:

  Monique,

  Hartelijk Gefeliciteerd met je 25-jarig werkjubileum! ?? Geniet van deze mijlpaal

 • Piotr Ledwig schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum!

 • Anja schreef:

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal Monique?

 • Van harte gefeliciteerd Monique. Een prachtige mijlpaal. Een (roerige) periode waarin je veel voor het merk Faay en de medewerkers hebt betekend. Daarnaast een niet aflatende energie om jullie positie in de bouw te verstevigen en verder uit te bouwen. Chapeau! Op naar de volgende mijlpaal.

  • Monique de Vos-Faay schreef:

   Jos, dankjewel ! Wij werken dus ook al zolang samen en Faay en Novad (voorheen Grafito) dus al langer realiseer ik me nu

 • Anne Kewitsch schreef:

  Ganz herzlichen Glückwunsch zum 25. Firmenjubiläum! Wat een mooie mijlpaal.

 • G.J. Bezemer schreef:

  Van harte gefeliciteerd Monique!! Een prachtige mijlpaal! En met respect hoe jij mede FAAY het gezicht geeft en op de prominente positie in de markt brengt. Geniet van de dag en op naar de toekomst.

  Met vriendelijke groet,
  Gert-Jan Bezemer

  • Monique de Vos-Faay schreef:

   Dankjewel Gert-Jan, we hebben mooie legolisering projecten gerealiseerd. Was een leuke en leerzame tijd

 • Peter Vossen, Chocomedia schreef:

  Beste Monique,

  Proficiat met je jubileum.
  Ik wou dat ik een plaatje aan de felicitatie kon toevoegen,
  dan had ik er een van ’n chocolade 25 of een FAAY choco-tube aan toegevoegd. 🙂

  Maak er een leuke dag van en graag tot ziens !

  Groet Peter Vossen
  Chocomedia

  • Monique de Vos-Faay schreef:

   Ooo heerlijk die chocolade pasta in de FAAYpasta kokers; wat hebben we daar een lol mee beleeft

 • Philip schreef:

  Gefeliciteerd Monique met je werkjubileum van 25 jaar!

  • Monique de Vos-Faay schreef:

   Thnx voor de creatieve samenwerking de afgelopen jaren en op naar de komende creatieve uitdagingen

 • Wendy schreef:

  Monique,

  Vandaag drinken we een denkbeeldig glaasje op jouw 25 jaar bij Faay! ?
  Van ❤️te gefeliciteerd…
  Wendy

 • Robert-Jan schreef:

  Hoi Monique,

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum!

  Groeten,
  Robert-Jan

 • André schreef:

  Monique je bent een toppertje met (bouw)hart op de juiste plaats

  • Monique de Vos-Faay schreef:

   Thnx en dankjewel dat ik van jou die ruimte krijg. Tis niet altijd makkelijk, met z’on persoon met eigen willetje te leven. Echter jij kan me super op mijn nummer zetten wat ik,op dat moment misschien niet, maar enorm waardeer daarnaast geef jij me altijd weer hele andere inzichten; die denkbeeldige spiegel…. toppertje

  • Marlene schreef:

   Gefeliciteerd powervrouw in de bouw! Geniet met terechte trots van deze mooie mijlpaal en daarna vol goede moed en energie op naar het volgende jubileum Monique!

   Hartelijke groet,
   Marlene Dekkers

   • Angelique den Boef schreef:

    Gefeliciteerd Monique! Wel bijzonder, 2 jubilea in 1 week! Feestjes vieren komt later wel weer ?

   • Monique de Vos-Faay schreef:

    Dankjewel Marlene; lhet is fijn met je samen te werken en geregeld te sparren over marketing en de bouwwereld met een persoonlijke touch

   • Nijs Blokland schreef:

    Hoi Monique, 25 jaar bij Faay. Dat betekent dat wij elkaar 24 jaar kennen. We hebben het meest met elkaar te maken als er een periode is om een beurs te bouwen. Eerst met Piet en daarna met Henk. In Duitsland, België en vele plaatsen in Nederland hebben we een beurs neergezet die door jou was uitgedacht. In deze hectische periodes hield jij mij altijd rustig met de woorden. Rustig Nijs, het komt deze keer ook weer goed. En zo was het ook, hij stond er altijd netjes bij. Dan toch naar het jaar 2013. We zagen elkaar zelfs in het weekend. We waren zwaar in training voor de Alpe d Huzes. Het weekend in de Ardennen springt daar toch uit, 2 duikvluchten van een collega. ???zijn naam zou ik niet noemen al schijnt hij ook zonder helm een berg af te fietsen?De week in Frankrijk was een hele emotionele maar ook een hele mooie. Nou Monique, gefeliciteerd met deze mijlpaal en hoop in de toekomst zo verder te gaan. Gr Nijs

    • Monique schreef:

     HEEEEE Nijssie , ja die zenuwen van jou tijdens een beurs heb je nog steeds. Maar goed dat we elkaar in evenwicht houden. Weten wat we willen, gaan voor het perfecte en we hebben met elkaar altijd een mooi resultaat neergezet. Tja en Belgie onze held die niet alleen fietst maar ook graag duikt. Geweldig we kwamen niet meer bij van het lachen en als ik eraan denk schiet ik weer in de lach. Maar ook de hongerklop die jij daar kreeg weet ik ook nog zo goed. jeetje wist niet dat dat bestond. Dat fietsen zo met elkaar was schitterend. Had voor dit jaar ook weer iets moois in gedachte met een FAAY team maar helaas… hopelijk een van de volgende jaren.

Plaats een bericht