Jan Breedijk 40 jaar bij Faay … Dat verdient een faayntje!

Jan feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

17 berichten

 • Herman van Viegen schreef:

  Gefeliciteerd Jan, een hele prestatie

 • Pierre Maertens schreef:

  van harte gefeliciteerd vanwege iedereen in Linex

 • Michelle schreef:

  Hoi Jan, Gefeliciteerd met je jubileum. 40 Jaar bij Faay. Een hele prestatie. Ik wens je nog vele gezonde jaren hier toe en ook straks als je lekker met pensioen gaat. Liefs Michelle.

 • Stephan de Ruijter schreef:

  Hallo Jan, alvast gefeliciteerd. Ik weet nog goed onze eerste echte samenwerking bij Faay, namelijk toen Gerco een week op vakantie was, Je kroop door het raam met je bulderstem of ik wel goed bij mijn hoofd was als er na 10 uur een order binnenkwam die toch nog even dezelfde dag wegmoest of dat de net ingepakte order alsnog gewijzigd moest worden.
  Dat was even wennen, maar je bent duidelijk! en dat is te prijzen! Daarnaast kijk je mee of de order klopt. Je meldt het altijd als je denkt dat bepaalde materialen niet met elkaar overeenkomen of als er vreemde aantallen staan. Hierdoor zijn er diverse fouten voorkomen. Bulderen of niet, uiteindelijk regel regel je het zo dat de klant tevreden is.

  Bulder nog maar lang door, want zolang jij buldert weet ik dat het goed met je gaat.

  Groet,
  Stephan

 • Patrick Gallagher schreef:

  Hoi Jan, ik heb heel veel anekdotes van mijn jaren met jou als collega, maar helaas, wegens het vreselijk grove taalgebruik dat hierbij hoorde, is het niet geschikt voor “jonge kijkers”, haha.
  Maar na Gerco’s opmerking over het “iets te kleine schuifraampje”, herinnerde ik me opeens iets.

  Je stond vaak op zo’n klein trapje (misschien té vaak) met je halve lichaam door het gat en de rest erbuiten. Regelmatig waarschuwde ik je wanneer ik de pallets wegreed bij jou: “Breedveld, kijk nou uit, er hoeft alleen een wagen te komen met twee homo bodybuilders erin en je wordt zeker gepakt! De ene zal je klemzetten in het raampje en de ander trekt je broek naar beneden, met alle gevolgen van dien”. Mijn advies was toen: als het gebeurt, moet je heel snel mank lopen naar Martin en vragen om wat zalf (Martin had toen verschrikkelijk last van aambeien en had altijd zalf daarvoor bij zich). Maar je had mazzel, het is nooit nodig geweest??

  Enfin, 40 jaar bij de zaak, dat komt zeker in deze tijd niet vaak voor. Wat een prestatie! Hoe hou je het zo lang vol jongen? De directie moet minstens een lintje voor je kunnen regelen van King Billy, of niet soms Cees? Haha.

  Patrick Gallagher

 • Gerco schreef:

  Ik weet het nog goed, als de dag van gisteren, die eerste kennismaking, ruim 25 jaar geleden en 40kg lichter, met JB, de “Sven Kramer” van Faay (hij rijdt zijn rondjes in de hal sneller dan onze Nederlandse trots). “Ben je wel goed bij je hoofd” bulderde het dan door een (gelukkig) iets te klein schuifraampje. Nog dagelijks houdt de grijze postduif ons met woord en gebaar, pinkje omhoog, scherp. Zelfs Pipo de clown is al gestopt, maar Jan, die gaat maar door. We worden er af en toe gek van. Alle gekheid op een stokkie: Jan je hebt een grote mond, zeg maar bek, met een hard van goud en je bent een voorbeeld voor menig collega. Geniet van deze dag, het is je gegund. Gerco

 • Nijs schreef:

  Gefeliciteerd Jan! Ik werk al 18 jaar samen met je. De eerste keer dat ik in het magazijn bij je liep riep je dat je nooit geen schade reed. Ik heb nog nooit zo’n harde klap gehoord!!! haha 😉
  We maken er vrijdag een leuke middag van en s’avonds knalt Robben ons langs Spanje, olé olé. Een dag om nooit te vergeten! Je grote Hardinxveldse vriend.

 • Anja Scheer schreef:

  Hoi Jan, Gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum. Je bent een fijne collega. Soms wat mopperen maar je hebt een groot hart van GOUD. Jan tot vrijdag, lekker oude koeien uit de sloot halen. Groetjes Anja

 • Dagmar schreef:

  Jan, van harte gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum. Begonnen bij Faay toen ik nog niet eens was geboren 😉
  Ik ken je ‘al’ 9 jaar als een hele aardige vent die de laatste jaren er ook nog eens voor zorgt dat ik er warmpjes bij zit…..
  Fijne Jubileumdag!!!
  Groetjes,
  Dagmar

 • Annie vd Akker schreef:

  Hallo Jan, van harte gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum! Ik heb je wat keren voorbij zien rijden op de heftruck in de Graaf!
  groetjes Annie vd Akker

 • Cees Faay schreef:

  Jan, feliciteren doe ik op de dag zelf. Toen je bij ons in Lopik indienst kwam, was een van de eerste werkzaamheden veren zagen en dat ging toen nog stuk voor stuk, jij dacht is dit het nauw. Maar al snel werd je onze eerst heftuck chauffer. Je weet de vrachten haar fijn in te delen en zijn, als het aan jou overgelaten wordt, tot op de laatste cm gevuld. Je bent altijd zuinig op je trucks geweest, daarin ben je een voorbeeld.

 • Andre schreef:

  Hallo Jan,

  Van harte Amigo, ik hoop voor Mark dat hij je kado niet hoeft uit te betalen ,naar het aantal kilometers die je met de truck hebt gereden..
  Dan moet je met de truck naar de bank om het geld weg te brengen.
  Heel goed gedaan er zijn er maar weinig die je het je na doen.

  Mvg Andre planning v/d Hoef

 • piet van baren schreef:

  Hé Jan, 40 jaar bij de familie Faay. Grootse prestatie bij een mooi bedrijf. Ik wens je nog heel veel goeds toe voor de toekomst. Voor jou en voor Corrie, van harte gefeliciteerd. Groet Piet van Baren.

 • Arjan schreef:

  Hoi Jan,

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum, helaas kunnen wij er niet bij zijn. Ik wil je alvast heel veel plezier wensen op je feestdag vrijdag 13 juni.
  Ik neem aan dat je er nog wat jaartjes aanplakt.

  Groet Arjan

 • Kevin smits schreef:

  Hoi Jan Breedijk
  Van harte gefeliciteerd met het toch wel bijzondere jubileum 40 jaar werken voor hetzelfde bedrijf
  Ik hoop dat je nog vele jaren dit kan doen natuurlijk met evenveel gezelligheid als op de Alpe d’Huez
  Gr kevin

 • Monique de Vos schreef:

  Hallo Jan, van harte gefeliciteerd !!! 40 jaar dat is uniek. In al die jaren heb je van alles meegemaakt bijvoorbeeld van een afdeling groeien naar een zelfstandig bedrijf. Verhuizing van Lopik naar Vianen. Het laden van heel veel vrachtwagens; hoeveel wanden heb jij wel niet op je lepels gehad. Je hebt vele collega’s zien komen en ook diverse zien gaan. En dan het ‘loket’ bij Gerco waar je altijd lekker doorheen hing en je luidruchtig liet horen als het niet was of ging zoals je wenste. En dan weet ik me nog goed te herinneren het personeelsuitje naar Eurodisney wat een kabaal en een praatjes had jij ’s nachts op de gang van het hotel.
  Top Jan ! van harte en dat is zeker een FAAYNTJE waard.
  Monique

 • Op naar het 50-jarig dienstverband 😉

Leave a Reply