Michelle Vlietstra 12,5 jaar bij Faay …
Dat verdient een faayntje!

Michelle feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

9 berichten

 • Joop schreef:

  Hoi Michelle,

  Van harte gefeliciteerd. Twaalf en een half jaar bij Faay. Je was een fijne collega, alleen jammer dat je voor 020 bent. Ik wens je het allerbeste. Groetjes van ‘gepensioneerde’ Joop.

 • Anja Scheer schreef:

  Wat gaat de tijd toch snel alweer 12,5 jaar bij Faay.
  Had je graag nog 12,5 als collega gezien maar je wilt niet hier als een oud omaatje rond lopen.:-)

  Altijd zing je mee met de radio, altijd een praatje over voetbal. Al snap ik er vaak niks van.
  Samen op jacht naar foto’s / locatie in Vianen.

  Wat ben je toch een fijne collega.

  Groetjes Anja

 • Remco Manten schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarige jubileum.

 • Stephan de Ruijter schreef:

  Hallo Michelle, wat vliegt de tijd! Vanaf het begin werken we samen aan allerlei export gerelateerde zaken. Handig dat je het Engels zo goed beheerst 🙂 en ook openstaat om je te ontwikkelen in allerlei software om het voor mij en Faay nog beter inzichtelijk te maken. Monsters verzenden, hoe zwaar ook, geen probleem voor jou, tough lady 🙂
  En dat allemaal begeleid door jouw vrolijke gezang op de grootste hits uit de radio. Vooral bij Barbra Streisand.
  Proficiat met je 12,5 jarige jubileum en ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.
  .

 • Wendy schreef:

  Hai Michelle, ik zie je eigenlijk nooit op de zaak aangezien ik op de andere dagen werk, maar ik wil je van harte feliciteren met je 12,5 jaar bij Faay!!

  • Nijs schreef:

   Hoi Michelle, 12,5 jaar. Altijd gezellig om met jou een praatje te maken. Heb je nog nooit chagrijnig of kwaad gezien, laten we dat zo houden?Je ondersteunt de export las ik net, dat betekent zeker dat je elke week voor Stephan verschillende monsterdoosjes moet opsturen. Daar kweek je wel spierballen van???Nu dat éne minpuntje van je, oh nee, ik heb er 2. Dat die arme Bert boodschappen moet doen in de regen terwijl jij de auto heb. Ongelofelijk ???.Dan komen we toch uit op die enge club uit de hoofdstad. Heel jammer dit, maar je wel zo nuchter genoeg om toe te geven dat ze toch niet zo goed zijn als ze denken. Hahahaha. Nou Michelle geniet ervan. En hopelijk kunnen we nog samen jaren zo doorgaan gr Nijs

 • Jan Breedijk schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je twaalf en een half jarig jubileum ik vond je altijd een hele fijne collega op naar de 25

 • Monique schreef:

  Hallo Michelle, wat vliegt de tijd alweer 12,5 jaar. De rustige, fluitende en zingende telefoniste / receptioniste. De woensdag en vrijdag zijn jou vaste dagen en ben ook de vaste assistent voor export. Leuk ! Maar hoe kan dat ook anders met jouw roots. Ik wens je nog vele mooie en gezellige jaren bij ons. Proficiat !

 • Gerco van Oort schreef:

  Al weer 12,5 jaar, al is het dan als parttimer, alleen op de woensdag en vrijdag, het gezicht van Faay bij de receptie of de stem aan de telefoon. Altijd vrolijk, goedlachs en tijd voor een praatje, zelfs over voetbal. Jammer dat je voor de verkeerde club bent. Al neuriënd en zingend doe je je dagelijkse routine. En daar wordt de boel een beetje gezelliger van. Proficiat met je jubileum. Wens je nog vele mooie jaren bij FAAY. En je moet me toch eens vertellen hoe je het telkens als parttimer weer flikt, zo ‘vaak’ met vakantie te gaan.

Leave a Reply