Dagmar Middelkoop 12,5 jaar bij Faay …
Dat verdient een faayntje!

Dagmar feliciteren? Plaats een leuk berichtje hieronder.

17 berichten

 • Gerco schreef:

  Dagmar 12,5 jaar bij FAAY! Dat klopt natuurlijk niet helemaal. Als we kijken naar het aantal werkuren als parttimer, dan heb je nog jaren te gaan. En er is tussen het socializen (zoals verhalen over de kids, vakanties, uitgaan, uit eten of de liefde in je leven etc.etc.etc.etc.) en het snoepen door, bijna geen tijd meer om te werken. Hartje zomer en wie draagt er een winterdekje? Dagmar! Hartje winter draagt ze een zomer outfit en heeft ze het nog steeds koud!? Stukje hout zagen voor de kachel? Daar kreeg je het tenminste nog een beetje warm van! Dat mag niet meer van Cees. “Dat kost vingertjes en vooral duur gereedschap”!
  Gezond en lekker eten, vooral met groenten uit eigen tuin, staat hoog in het vaandel bij onze Dagmar, maar een snoepje, het opkikkertje, zeg maar het “cup a soup” momentje van de dag, gaat er altijd wel in. Tussen de pauzes door vaste prik. En dat voor iemand die haar kinderen verbied om te snoepen! Hoe ze ondanks dat snoepen zo slank blijft?
  Altijd vrolijk en in voor een geintje, en niet alleen als het om anderen gaat. Gezonde zelfspot noem ik het maar.
  Dagmar, nu even serieus, van Harte Gefeliciteerd met dit jubileum. Geniet van deze dag en de jaren die nog mogen komen. Op naar de volgende 12,5 jaar! We laten ons graag, niet elke dag, maar toch 1x per week, gaarne verrassen met 1 (of meerdere) van jou creatieve baksels; cake met banaan, cake met peer, cake met rum of een appeltaartje mag ook. Maakt ons niet uit hoor. Ben benieuwd waar jij ons vandaag weer mee verrast. Geniet van deze dag.

 • Frank Hofmans schreef:

  Hallo Dagmar,
  Van Harte gefeliciteerd met dit, in deze tijd, behaalde mijlpaal bij één baas.
  Al heel wat jaren doen wij over de telefoon heel wat zaken door, maar vooral lullen we veel over ons privé leven…. de kids… de exen en onze geliefden… altijd gezellig en nooit gezeur… ik houd wel van dit soort gesprekken… het heeft ook voordelen.. want vaak krijg je tijdens het gesprek al via de mail de gevraagde correctie of drukbestanden en kunnen we gelijk doorhalen zodat het drukwerk op tijd geleverd wordt.
  Check.. Check… dubbel check.. effe het logo aanpassen… Yep doet maar 1.000 ex.

  Dagmar, ik hoop dat wij de komende 12,5 jaar nog gezellig aan de telefoon hangen en dat het met jou en de kids en manneke net zo gezellig blijft als nu.

 • Stephan schreef:

  Dagmar, gefeliciteerd met jouw jubileum en nog vele jaren werkplezier bij Faay.

 • Johan schreef:

  Heee schatje,

  Het is nogal wat dat jij het 12,5 jaar heb uitgehouden met al die collega’s “hihi”
  Ik hoop dat je met veel plezier de 25 jaar gaat aantikken.
  Maar wat nog belangrijker is , dat ik je daarna gezellig weer thuis zie komen , met jou heerlijke blije / enthousiaste gedrag.
  Je bent voor mij een toppertje schatje XXX

 • Anja Scheer schreef:

  Hoi Dagmar, gefeliciteerd met je 12,5 jaar bij Faay.

  Je bent een fijne collega. Op maandagochtend even het weekend doornemen. En dan kijken of onze opvattingen qua eten en opvoeding al dichter bij elkaar komen.
  Heb van jouw geleerd wat Pietjes zijn.

  Dagmar geniet maandag van je jubileum en op naar de 25 !

 • Nijs schreef:

  Gefeliciteerd Dagmar met je 12,5 jarig jubileum. Een paar keer in de week spreken we elkaar. Jij met je armen over elkaar en ik zagend en hout sjouwend naar je auto. Is altijd gezellig. Fijne dag en op naar het volgende jubileum.

 • Miriam schreef:

  Hi Dagmar, we zien elkaar nooit maar hebben toch bijna wekelijks (mail) contact met altijd over en weer iets gezelligs en persoonlijks. Heerlijk om op deze manier met je samen te werken. Super gefeliciteerd met dit mooie jubileum!!

 • Hallo Dagmar, 12,5 jaar alweer, wat vliegt de tijd. In al die jaren hebben wij vrnl samen alle communicatie van FAAY verzorgt; in Nederland, Duitsland, Uk en Belgie. Als ik even een greep uit onze creatieve lade haal is dat de FaayVisie; de papieren voorloper van onze digitale nieuwsbrief, referentiebladen, documentatie, labels van producten, advertenties, webinars, leuke acties zoals de ‘Bob de bouwer riem’ omdat we een kindvriendelijk en eenvoudig wandsysteem verkopen. Of wat denk je van het Oud & Nieuw feest met de uitnodiging in de vorm van een astronaut (vuurwerk) die bij diverse douaniers niet geaccepteerd werden voor onze buitenlandse klanten, de gehele aankleding van de feesttent en de Champagne met Faay Oud & Nieuw etiket. En vlak na het feest waren we alweer druk met de voorbereiding voor de introductie van de 40 cm wand tijdens de Bouwbeurs. Zakken chips en pakken dubbelfris gehaald om te bekijken hoe een ‘light’ logo eruit ziet want wij gingen ook over op de ‘light’ versie van de wand. We hebben toch veel verschillende dingen gedaan. Op je kamer heb je een papier hangen met de tekst “Come in with coffee en come out with good ideas”. Creatief dat ben je maar daarnaast doe je alles de deur uit met check, check dubbelcheck want een controlfreak dat ben je. En nu je 12,5 jarig dienstverband. Begin dit jaar kreeg ik al een mailtje met een ideetje hoe dit te vieren. Vooral op een wijze zodat jij niet in de picture staat. echter helaas daar doen we niet aan mee want jij verdien ook dat podium met je FAAYNTJE. Dagmar van harte gefeliciteerd met je jubileum.
  Monique

 • Jos Esselbrugge schreef:

  Hieperdepiep. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum en natuurlijk hoop ik dat je nog vele jaren met hetzelfde enthousiasme je werkzaamheden gaat voortzetten.

 • Sacha Harders schreef:

  Van harte gefeliciteerd ! Fijne dag gewenst !

 • Wendy schreef:

  OMG, was het helemaal vergeten!! En eergister was je nog op visite ? Maar je heb ook niks gezegd…
  Nou van ❤️te gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum ?

 • Michelle Vlietstra schreef:

  Gefeliciteerd Dagmar met je 12,5 jubileum. Op naar de 25 jaar!!!!

 • Bert schreef:

  Super Dagmar! Proficiat ??

 • Hoi Dagmar, Gefeliciteerd met je werkjubileum!

 • Jos Elsendoorn schreef:

  Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren werkplezier gewenst.

 • Erwin schreef:

  Gefeliciteerd we zien het gebak wel verschijnen !! Gr erwin

 • Robert-Jan schreef:

  Gefeliciteerd! 12,5 jaar dienst, op naar de 25!

Plaats een bericht